avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cum putem sa refuzam CAS
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cum putem sa refuzam CAS

Avem posibilitatea sa nu mai cotizam la un sistem falimentar asa cum este CAS?Sa alegem noi la cine sa ne asiguram !
Cel mai recent răspuns: Zurich Broker , Consultant asigurari 09:34, 16 Februarie 2011
Nu ne putem sustrage darilor la stat. Unde-i lege nu-i tocmeala! Asigurarile private de sanatate daca vi le puteti permite atunci puteti beneficia de tot ce va doriti.
Din pacate nu puteti sa va sustrageti de la plata contributiilor la stat fara sa suportati consecintele. Iar acestea sunt marirea (uneori dublarea sau triplarea) sumei pe care o aveti de platit datorita acumularii in timp a penalizarilor, poprirea tuturor conturilor pe numele dumneavoastra, iar in ultima instanta statul va poate vinde bunurile proprii (ca masina, sau casa) pentru a achita datoria. Singura sansa de a scapa de aceste consecinte este sa nu locuiti in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cnas Floryns Floryns Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de contributiile catre CAS, CNSAS, contributiile catre stat si voi incepe cu problema principala. Am 23 de ani, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate comihalcescu comihalcescu lucrez la stat si acolo imi opreste din salariu sub forma \"CASS 5,5%\" , INTREBAREA ESTE : pot sa renunt la aceste servicii si sa nu imi mai opreasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale de catre o persoana fizica VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema . Momentan sunt in somaj (mai am 3 luni de somaj) . Am inteles ca este posibil de la momentul in ... (vezi toată discuția)