avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile gravidelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile gravidelor

cum se aplica legea 96/2003 la gravidele care lucreaza cu contract pe perioada determinata si a instiintat firma despre sarcina?

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:19, 16 Februarie 2011
Graviditatea in nici un caz nu poate preschimba contractul din perioada determinata , in nedeterminata. Contractul se va incheia la data stipulata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere gravida angajata pe perioada determinata - se poate? diandra_m diandra_m Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 saptamani si am contract pe durata determinata pana la 31.07.2011. Daca anunt in scris la serviciu ca sunt insarcinata, se ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate-drepturile angajatorului mikitud mikitud buna ziua am angajat o persoana insarcinata fara sa ma informeze despre situatia ei. ce drepturi si obligatii am ca angajator in aceasta situatie?? (vezi toată discuția)
Insarcinata inainte de angajare macovei adina macovei adina Adica angajatorul te poate concedia in cazul in care se semneaza contract pe perioada nedeterminata si afli ulterior angajarii ca esti insarcinata sau se ... (vezi toată discuția)