avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inceperea serviciului dupa maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inceperea serviciului dupa maternitate




ma poate ajuta cineva cu o intrebare? cand trebuie sa ma intorc la servici? in momentul cand a implinit copilul 2 ani sau cands-au implinit 2 ani de cand am intrat in concediul prenatal?
Cel mai recent răspuns: ContSters14410 , utilizator 20:53, 10 Mai 2008
Poti sta in CIC pana implineste copilul 2 ani - bineinteles ca te poti intoarce la serviciu si mai devreme daca doresti si te avantajeaza.
La momentul cand copilul implineste 2 ani. Concediul prenatal nu se cumuleaza cu cel de maternitate.
manuela varsta a scris:

ma poate ajuta cineva cu o intrebare? cand trebuie sa ma intorc la servici? in momentul cand a implinit copilul 2 ani sau cands-au implinit 2 ani de cand am intrat in concediul prenatal?


In momentul in care copilul a implinit varsta de 2 ani va puteti relua activitatea in cadrul unitatii unde sunteti salariata. De asemenea, va puteti relua activitatea si inainte de terminarea CIC (de implinirea varstei de 2 ani a copilului).
Reluarea activitatii se face la momentul in care copilul a implinit varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil MARIACURTICEAN MARIACURTICEAN Buna ziua, Am o intrebare: conform noii legi nr. 66 din 19 aprilie 2016 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, o mama care se ... (vezi toată discuția)