avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CASS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CASS

ce persoane sunt scutite de la plata cass??
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:15, 16 Februarie 2011
mortii (daca au platit contributia la sanatate pentru toate veniturile inregistrate inaintea mortii), altfel cei de la sanatate pot sa ceara plata cass pe ultimii 5 ani inaintea mortii
:)
Imi vine sa rad si in acelasi timp sa ma abtin...
Cei care nu au nici un fel de venit pentru o anumita perioada ce ar trebui sa faca...sa ia un credit pentru a plati cass? :O
Revenind la raspunsul asteptat de lazarica:
Cf. unei ordonante de urgenta de la finele anului trecut se pare ca, de la 1 ianuarie 2011, urmatoarele categorii de persoane sunt exceptate de la plata asigurarilor de sanatate:
-revolutionarii raniti
-revolutionarii raniti retinuti
-pensionarii cu pensii mai mici de 740 de lei
-copiii, tinerii, studentii, daca nu realizeaza venituri
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student platitor de cass ? akyla akyla buna ziua, Am si eu o nedumerire. am cautat pe net si pe forum si am gasit raspunsuri contradictorii. Sunt studenta si am deschis un PFA pe norma de venit ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas atu_targoviste atu_targoviste Buna seara , din cuantumul pensiei de urmas , prin decesul unuia din parinti , pentru copil minor , se retine impozit ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sistemul de coplata iustinian13 iustinian13 buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata: a intrat in vigoare, eu sunt insarcinata si daca ma internez trebuie sa mai platesc ... (vezi toată discuția)