avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atasare dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atasare dosar

la un termen proces civil judecatorie am solicitat atasarea unui dosar mai vechi .prin incheiere mi s-a admis atasarea dosarului si am scos de la arhiva un document pe care l-am folosit la dosarul in cauza. apoi ulterior am mai avut un dosar cu alt obiect in alt an unde la tribunal ma judec in alt proces. pot folosi copii dupa actul scos la dosarul atasat initial la acest nou proces.? deci prin atasarea dispusa prin incheiere a unui dosar si efectuarea de copii de la arhiva pot folosi copia si in alte cauze?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 14:30, 16 Februarie 2011
Buna ziua,
bineinteles ca puteti face orice copii necesare si apoi sa le folositi in toate dosarele pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare a onorariului expertiza contabila Cabinet Expert Contabil Cabinet Expert Contabil Buna ziua V-a trebui sa depun o cerere de reexaminare a onorariului pentru expertiza contabila pentru ca instanta nu mi-a redus tariful orar la jumatate si ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata de pe un inscris din dosar DobraniciVioleta DobraniciVioleta Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea lamurire. Am avut, in urma cu câţiva ani, un proces de fond funciar în cadrul căruia instanţa a dispus efectuarea ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua, 1. In faza de incepere a urmaririi penale daca s-a dispus aceasta de catre Parchet, rezolutia prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale se ... (vezi toată discuția)