avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz de plata la hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz de plata la hotarare definitiva si irevocabila

in anul 2009 am fost concediata la intiativa angajatorului. Conform contractului colectiv de munca aplicabil aveam dreptul la 6 salarii compensatorii. In urma refuzului angajatorului la plata acestor salarii am actionat in instanta societatea. La data de 10 noiembrie 2010 am avut ultima infatisare la proces.
Instanta a hotarat plata celor 6 salarii compensatorii,
Am obtinut hotarare definitiva si irevocabila dupa care am facut cerere la societate pentru plata salariilor.S-a implinit termenul de 15 zile si nu am primit salariile compensatorii puteti va rog sa-mi spune-ti exact ce inseamna organe de cercetare penala? Unde trebuie sa merg concret si acolo cum se procedeaza?




Cel mai recent răspuns: cristinan44 , utilizator 14:32, 16 Februarie 2011
Buna ziua,
sunt 2 variante, ori incercati la un executor judecatoresc , ori va duceti la Parchetul de pe langa Judecatoria unde domiciliati si faceti plangere penala pentru : neexecutarea unei hotarari judecatoresti.
Depuneti cererea de executare silita la un executor judecatoresc.
Incercati mai intai punerea in executare a hotararii prin executor judecatoresc. Prin depunerea plangerii penale s-a putea sa tergiversati efectuarea platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii consuela1069 consuela1069 In anul 2009 am fost concediata la intiativa angajatorului. Conform contractului colectiv de munca aplicabil aveam dreptul la 6 salarii compensatorii. In urma ... (vezi toată discuția)
Modificare in parte a sentintei in recurs! florinsadova florinsadova Am castigat procesul intr-un litigiu de munca pe fond .Atat eu cat si angajatorul am facut recurs.A fost admis recursul meu privitor la cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Model cerere catre angajator.... eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu procedurile pe care trebuie sa le urmez,de punere in aplicare a unei sentinte definitive-a Curtii de Apel,a unui litigiu de ... (vezi toată discuția)