avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... program prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

program prima casa

Sotia mea a achizitionat un apartament in anul 2002. Noi ne-am casatorit in anul 2007. vreau sa stiu daca pot sa aplic la un credit prima casa avind in vedere ca legea spune ca programul este pentru <<Persoane care nu au detinut, incepand cu anul 2000 si pana la data solicitarii creditului garantat, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita. >>
Cel mai recent răspuns: simona.elisa , utilizator 12:22, 17 Februarie 2011
...eu zic ca va incadrati pt ca dvs aplicati pentru credit si sunteti eligibil ...
textul este interpretabil sub multe aspecte, nu ne-ati spus nimic despre dvs ci numai despre sotie. in principiu sunteti eligibil daca nu ati "detinut, incepand cu anul 2000 si pana la data solicitarii creditului garantat, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotia, nicio locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita"
Si la noi a fost aceeasi situatie. Eu am un apartament cumparat inainte de a fi casatorita , Si am mers la BCR si am primit credit dar pe numele sotului , pentru ca el nu avea nici o propietate si el este titularul creditului si eu doar coplatitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa georgianaion16 georgianaion16 Buna ziua! Eu impreuna cu sotul meu dorim sa ne achizitionam un apartament cu un credit. Am fost la mai multe banci si am tot cautat cea mai buna oferta de ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)