avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general un SRL este obligat sa aiba cel putin un salariat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

un SRL este obligat sa aiba cel putin un salariat?

Buna ziua,

Incerc sa-mi deschid o firma, un SRL si in cautarea legislatiei pe care trebuie sa o indeplinesc am gasit o mentiune conform careia in termen de 60 zile de la data inregistrarii firmei la Registrul Comertului trebuie sa incadrez cu contract individual de munca minim o persoana. Nu mai reusesc nici o norma legala care sa-mi certifice ca acest lucru este de actualitate. Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru mai este valabil si daca da, care este legea, articolul care spune asta. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adrianacatalina , utilizator 11:32, 17 Februarie 2011
Eu stiam ca nu este obligatoriu. Chiar stiu cateva firme in care administratorul / rii desfasoara activitate in SRL fara sa fie angajati cu CIM.
Numai daca optati pentru micro cu imp 3% sunteti obligat sa angajati in termen de 60 de zile daca alegeti impozit pe profit 16% nu aveti aceasta obligativitate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiune impozit venit 3% micro daniela62 daniela62 Societate infiintata in data de 02.12.2011 cu vector fiscal impozit pe profit, doreste inregistrarea ca platitor de impozit pe venit de 3% incepand cu anul ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Impozit 3% sau 16% simonacontabila simonacontabila Buna ziua, Am o problema mai dificila. Am vorbit cu mai multi, dar nu m-au putut ajuta cu nici o lege ... Sper ca Dvs ma puteti ajuta. Un SRL ... (vezi toată discuția)