Incerc sa-mi deschid o firma, un SRL si in cautarea legislatiei pe care trebuie sa o indeplinesc am gasit o mentiune conform careia in termen de 60 zile de la data inregistrarii firmei la Registrul Comertului trebuie sa incadrez cu contract individual de munca minim o persoana. Nu mai reusesc nici o norma legala care sa-mi certifice ca acest lucru este de actualitate. Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru mai este valabil si daca da, care este legea, articolul care spune asta. Multumesc anticipat.
Numai daca optati pentru micro cu imp 3% sunteti obligat sa angajati in termen de 60 de zile daca alegeti impozit pe profit 16% nu aveti aceasta obligativitate.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.