Buna ziua. Am urmatoarea problema : sunt divortata de 3 ani, am un copil de 3,5 ani, copilul imi este incredintat mie, iar tatal a fost in puscarie si a fost recent eliberat. In hotararea de incredintare a minorului, tatal, pe atunci arestat, era obligat sa trimita o pensie alimentara de 70 ron , pensie pe care nu a platit-o niciodata. Acum, cand a iesit, doreste program de vizitare a minorului si a deschis proces in instanta. Cum trebuie sa procedez pentru a recupera suma datorata ( mai pot recupera banii , daca nu l-am dat in judecata cat era in puscarie? ) si as dori sa stiu , daca i se va acorda acest drept, cate zile dintr-o luna pot fi obligata sa-l las sa-si vada copilul?
Pentru a evita prescriptia ar trebui sa mergeti la executor.
Nu stiu insa cat se mai merita sa va ganditi la acei bani daca el este insolvabil si de abia iesit de la inchisoare deoarece veti cheltui bani si nu se stie daca ii veti mai recupera...
Dreptul familiei
Ralwka
Buna ziua. Am un copil de 3 ani si sunt divortata de tatal acestuia. El a fost condamnat pentru furt si acum trebuie sa iasa din puscarie. Mentionez ca am o ... (vezi toată discuția)