avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cazier fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cazier fiscal

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca se poate elibera cazierul fiscal pentru o persoana fizica daca aceasta are amenzii neplatite (radar..in principiu auto). Cazierul este necesar pentru infiinatrea unui ONG
Si daca da, amenzile vor aparea pe cazier?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Misha25 , utilizator 17:23, 16 Februarie 2011
in cazierul fiscal nu se inscriu astfel de fapte.
amenzile neplatite apar in certificatul de atestare fiscala eliberat de primarie - directia taxe si impozite.
Multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa neplatita influenteaza cazierul fiscal pt infiintare srl cesar cesar va rog mult sa ma ajutati cu intrebarea de mai sus am o amenda neplatita de 1000 lei administrativa si astazi am definitivat actele pt infiintare srl la ... (vezi toată discuția)
Leasing:platitorul valoarei reziduale/ultima rata = propietarul bunului? melanie_gt melanie_gt Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta in urmatoarea problematica: De curand am stins un contract de leasing auto. Contractul de leasing a fost intre un SRL si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dauna totala cu amenzi neplatite cardosbogdan cardosbogdan Buna ziua, In 24.12.2015 am avut un accident cu dauna totala. Autovehicolul l-am depozitat pe un teren proprietate personala. In ianuarie 2015 am ... (vezi toată discuția)