avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot dveni proprietarul spatiului ,singurului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot dveni proprietarul spatiului ,singurului uscator aflat in bloc,ca totul sa fie legal

Pe scara noastra de bloc ,se afla o singura camera,uscator,la etajul 4.
a-si dori ca aceata camera sa devina proprietatea mea,fiind lipita de apartamentul meu.
Care sunt caile legale si cele mai rapide, de a deveni proprietarul acestui spatiu ,cu acte in regula.
Patru din cei 20 de locatari nu vor sa-mi semneze
Conform tabelului semnat de ei ,m-am angajat sa repar si sa zugravesc casa scari si sa pun usa la intrare.
Am executat lucrarea,dar care ar fi pasi pe care sa-i urmez
Cel mai recent răspuns: ADOCATA , utilizator 14:12, 18 Februarie 2011
Totusi, pentru o asemenea modificare aveti nevoie de autorizatie de la primarie.
Chiar daca veti incerca sa faceti modificarea fara autorizatie puteti sa va treziti cu inspectorii primariei peste dv. si amendat...ca mai bine va ganditi de 10 ori si spargeti o data.
totul legal , la ce vecini am !
nu incape discutie sa nu o fac legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu comun loredana080380 loredana080380 Buna ziua Doresc sa achizitionez un spatiu care se gaseste la nivelul 1 al blocului in care locuiesc. In acest sens s-a intrunit o sedinta in care s-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Posibilitate cumparare uscatorie bloc andreea nitescu andreea nitescu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea:Este posibil ,cu acordul locatarilor din bloc sa cumpar uscatoria care se afla in perete ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatii comune, in speta uscator asdalma asdalma As dori sa stiu in ce consta concesionarea unui spatiu comun, in speta uscator, conform Legii 170/2010, ce implicatii, indatoriri si obligatii exista in acest ... (vezi toată discuția)