avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... variante pt impartire apartament care are deja ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

variante pt impartire apartament care are deja succesiune

Buna ziua....daca dupa moartea tatalui meu sa facut partajul...pe un apartament cu 2 camere...si maicamea....mi-a facut mie contract de vanzare cumparare pe partea ei....ce variante am ca sa pot lua tot....(in cazul de fata fratele meu nu vrea sa cedeze deloc...chiar si cu varianta in care m-am gandit sa ii platesc partea lui...) ce variante legale exista..??
merci frumos....anticipat..pt orice sfat
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:21, 16 Februarie 2011
Calea instantei daca nu se poate altfel = iesire din indiviziune (partaj)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei jumatati dintr-un apartament coproprietarului AndreeaMarc AndreeaMarc Mama si cu mine avem impreuna cu cota parte 50% fiecare un apartament cu 3 camere, in urma succesiunii facute dupa decesul tatalui meu. Acum, ea ar vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit CostinIancu CostinIancu in urma decesului tatalui meu, mama detine jumatate din apartament iar cealalta jumatate este detinuta de mine si fratele meu. Se poate vinde apartamentul fara ... (vezi toată discuția)
O cale legala pentru rezolvarea unei mosteniri borcea bogdan borcea bogdan tatal meu a cumparat in cote egale cu fratele meu o casa cu teren aferent. Fratele meu a decedat si prin hotarare judecatoreasca unul din nepoti a devenit ... (vezi toată discuția)