avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,am si eu o intrebare.Sunt in divort cu sotul meu si avem si un copil minor ,el a parasit domiciliul de 4 luni de zile ,divortul inca nu a inceput prima infatisare este in martie si as vrea sa stiu ce obligatii are sotul fata de mine si copil in tot acest timp pana la divort el fiind plecat de acasa la amanta.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:48, 16 Februarie 2011
Dispozitiile din Codul Familiei in prezent au ramas doar edictate.Este un cod invechit...

Iar cat priveste art. 305 C. pen., este necesara existenta unei hotarari judecatoresti penale pentru a fi atrasa raspunderea penala...

Desi...legea este edictata pentru a fi respectata...in Romania...este deosebit de complicata... aplicarea ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare adoptie marinus1967 marinus1967 Buna seara. As dori sa renunt la a mai plati pensia alimentara unui copil adoptat, deoarece sotia mea a introdus actiune de divort, si nu-mi pot lua copilul in ... (vezi toată discuția)
Obligatiile tatalui pana la divort nikita 27 nikita 27 buna ziua.am un baiat de 1 an si mam despartit de sot de 2 luni.nu a mai venit la el de 1 luna jumate si nici nu ia mai trimis nici un ban.1- ce obligati are ... (vezi toată discuția)
va rog cum e cu partajul???? lery lery eu am fost casatorita 8 ani am un copil de 7 ani si cand am divortat nu am luat nimic din casa am lasat totul acolo multe sunt pe numele meu si el nu vrea sa ... (vezi toată discuția)