Stiu ca nu e o certitudine,s-a aminat intrarea lui in vigoare de mult(2004,aminat pentru septembrie 2006,acum...septembrie 2008).
Multi ministrii ai justitiei perindati, in functie de interese pe care nu le cunosc/nici nu vreau,e inca in dezbatere publica(daca gresesc imi cer scuze),dar se tot vorbeste de "redozari" de pedepse.
Vreau sa stiu daca culpele intra in aceste "redozari".Poate cer prea mult,imi cer inca o data scuze,dar e un forum frecventat, cu oameni care daca stiu raspund.Va multumesc oricum,macar pentru faptul ca imi cititi subiectul.
acel faimos cod penal de care spui tu nu va intra nici odata in vigoare .de ce spun asta in noul cod penal sint create niste institutii noi pe care statul roman nu le-a creat inca .asa ca nu mai astepta
ps: ceea ce este in noul cod penal este o varza luat din codul penal francez din codul penal german etc
in concluzie nu va functiona nici odata la noi
Buna ziua.am si eu o mare intrebare ....va rog sa-mi raspundeti.....in noul cod penal este cumvaprevazuta modificarea anului penal?din 8luni in 6 luni?va multumesc
Buna ziua
vanesssa_03
buna ziua asi avea si eu cateva intrebari daca imi puteti raspunde?cum beneficiaza detinuti la intrarea codului penal?cand intra in vigoare?si ce redozari se ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal
eliliana
Ma poate ajuta cu o informatie...cand este posibila punerea in aplicarea a noului cod penal? Exista posibilitatea sa se aplice redozari de pedeapsa? Multumesc ... (vezi toată discuția)