Daca am completat registrul jurnal si am trecut din greseala o cheltuiala care ulterior am aflat ca nu este deductibila cum procedez? in trecut un contabil care ma ajuta mi-a spus ca o pot taia si ma semnez, apoi nu o calculez. Contabila actuala spune ca pur si simplu o ignor la suma totala a cheltuielilor.
La sfirsit de an, cind fac totalul, din venitul brut scad cheltuiala nedeductibila si notez in registru pe ultima foaie, ca sa vada inspectorul atunci cind ma verifica. De asemenea, marchez in registru cheltuiala respectiva,
Ajutor
oprea_rodica68
as dori sa-mi spuneti daca in registrul de incasari si plati ,platile si incasarile se trec cu tva tinind cont de faptul ca sunt platitor de tva.cum imi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.