avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... radiere auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

radiere auto

buna ziua. as avea si eu o intrebare.
as dori sa radiez o masina de la primarie dar nu stiu cum ptr ca am pierdut contractul de vanzare-cumparare si nu mai stiu cum il cheama pe cumparator si nu am cum sa dau de el.
eu am doar o copie dupa talonul masinii.
cum as putea face sa radiez masina.
cei de la primariei mi-au spus sa ma duc la politie sa declar k vreau sa radiez masina si sa o dea in urmarire dupa care cand o vor gasi sa-i retina talonul .
nu cred k treaba asta s-ar putea rezolva in cateva luni,ma indoiesc de acest lucru.
imi puteti da o solutie va rog?
va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: niotin , utilizator 23:11, 26 Februarie 2011
Solutia recomandata de primarie este singura valabila daca vreti sa va radiati masina, daca nu vreti sa o platiti pana la adanci batraneti.
Ar mai fi o cale: verificati , pe baza certificatului de inmatriculare, la ce asigurator are RCA valabil si apoi , la acesta, aflati cine este platitorul politei.
Conform legi radierea masini trebuia facuta la momentul vanzari, eu cred ca varianta indicata de colegul meu NUCU$ e cea mai valabila! B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare rca la vanzarea autoturismului valceanul valceanul Buna seara, In legatura cu politele RCA, in cazul vanzarii autoturismului (polita RCA avand in continuare o perioada de valabilitate de X luni) se poate ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)