Buna seara
Ii urma cu ceva timp am cumparat un teren.acest teren era ocupat de un individ care nu dorea eliberare lui.I-am facut reclamatie la poltie pt tulurare de posesie.Dosarul a ajuns la parchet unde l-au scos de sub urmarierea penala pt faptul ca nu a fost instiintat in scris ca acest teren este al meu.El si-a luat angajament ca daca vine o comisie de la primarie elibereaza terenul.La fata locului sa prezentat cel care a facut cadastru si politia insa el a refuzat eliberarea terenului.(acest teren fiind imprejmuit cu gard)ce trebuie sa fac in situatia de fata?
Formulati o noua plangere pentru situatia nou creata odata cu venirea respectivei comisii,
Problema este sa puteti dovedi cele petrecute cu martori sau cu alte probebe,eventual sa solcitati audierea ,in calitate de martori a membrilor comisiei si a altor persoane.
buna ziua
eu am facut recurs dupa 5 zile de la primirea sentintei.si am inteles ca in termen de 20 zile trebuie sa primesc raspuns(cele 20 zile lucratoare sau implint ieri si nu am prmit nimc)dar am inteles ca pot sa contest decizia procurorului in instanta.ce fel de reclamatie trebuie sa depun si cui ma adresez?cea de a doua cerere pe care am formulato procurorului mi-a fost respinsa pe motiv ca am facut o data recur si ca trebuie sa astept decizia si daca nu imi convine deczia sa merg in instanta sa contest decizia procurorului