avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tulburare de posesie

Buna seara
Ii urma cu ceva timp am cumparat un teren.acest teren era ocupat de un individ care nu dorea eliberare lui.I-am facut reclamatie la poltie pt tulurare de posesie.Dosarul a ajuns la parchet unde l-au scos de sub urmarierea penala pt faptul ca nu a fost instiintat in scris ca acest teren este al meu.El si-a luat angajament ca daca vine o comisie de la primarie elibereaza terenul.La fata locului sa prezentat cel care a facut cadastru si politia insa el a refuzat eliberarea terenului.(acest teren fiind imprejmuit cu gard)ce trebuie sa fac in situatia de fata?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:25, 19 Februarie 2011
Formulati o noua plangere pentru situatia nou creata odata cu venirea respectivei comisii,
Problema este sa puteti dovedi cele petrecute cu martori sau cu alte probebe,eventual sa solcitati audierea ,in calitate de martori a membrilor comisiei si a altor persoane.
buna ziua
eu am facut recurs dupa 5 zile de la primirea sentintei.si am inteles ca in termen de 20 zile trebuie sa primesc raspuns(cele 20 zile lucratoare sau implint ieri si nu am prmit nimc)dar am inteles ca pot sa contest decizia procurorului in instanta.ce fel de reclamatie trebuie sa depun si cui ma adresez?cea de a doua cerere pe care am formulato procurorului mi-a fost respinsa pe motiv ca am facut o data recur si ca trebuie sa astept decizia si daca nu imi convine deczia sa merg in instanta sa contest decizia procurorului
Formulati contestatia catre instanta,datorita faptului ca nu ati primit raspunsul in cele 20 de zile prevazuite de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonantade clasare data de parchet. unde fac contestatie? carui for superior ? cornaca cornaca Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE . A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe ... (vezi toată discuția)
Sup- amenda administrativa- contestatie roscaalina roscaalina Buna ziua. Situatia pe scurt : In urma cu 4 ani s-a inceput urmarirea penala impotriva mea, fapta fiind de amenintare. Partea vatamata sustine ca am ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala secreta andrew1985 andrew1985 sunt un functionar public cu statut special. in martie 2009 am fost instiintat ca sunt cercetat prealabil pentru faptul ca in noiembrie 2008 fiind in timpul ... (vezi toată discuția)