avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... persoana disparuta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

persoana disparuta

sotul sorei mele este bolnav de schizofrenie,in ultimul tim nu a mai luat medicamentele si a consumat alcool,de o saptamana a inceput sa aibe crize vb fara noima iar de 2 zile a plecat dintro localitate din jud.Vaslui unde era in vizita la parinti pt a ajunge la domiciliul sau din jud. Caras-Severin,la inceput a comunicat cu sora mea la telefon dar de 24 de ore nu mai stie nimic de el.Ce trebuie sa faca,unde sa sa adreseze sora mea pt asi gasi sotu. A MERS LA POLITIE IAR CEI DE ACOLO IAU SPUS CA TREBUIE SA ASTEPTE 48 DE ORE SI APOI SA FACA O RECLAMATIE.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:49, 17 Februarie 2011
Avand in vedere aspectele de natura medicala,se impune sa staruiti la nivelul politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil divortul pe cale administrativa sau fara partaj in cazul unui bolnav psihic? alexandru_z alexandru_z Buna seara! sora mea este bolnava psihic de peste 10 ani, a avut internari repetate la psihiatrie din anul 2008 si pana in prezent; a intentat divort de cel ... (vezi toată discuția)
Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)
Obligatii fata de fratele schizofrenic Proaurel Proaurel Buna ziua. Fratele meu, care locuieste cu mama la distanta de peste 100km, este bolnav psihic (dementa si schizofrenie). Saptamanal merg sa-l ajut cu mancare, ... (vezi toată discuția)