avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se procedeaza pt anulare ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se procedeaza pt anulare ajutor incalzire

Un locatar a obtinut ajutorul de incalzire pt. o familie compusa din doua persoane , la momentul depunerii cereii . Pe noiembrie si decembrie au fost doua persoane . Din ianuarie la adresa respectiva stau 4 persoane confirmate de seful de scara cat si de proprietar . Astfel el nu se mai incadreaza pt. ajutorul de incalzire .
Pe lista cu persoanele care beneficiaza de ajutor , pe ianuarie , este si el .
Cum se procedeaza pentru anularea ajutorului ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:31, 17 Februarie 2011
Va multumesc pt raspunsuri elga50, Adam Grecu.
Daca asociatia face modificarea de la 2 la 4 persoane pt ianuarie , este obligata sa anunte Directia de asistenta de modificarile care influenteaza ajutorul de incalzire , avand in vedere ca administratorul cand a depus cererea pt ajutor in noiembrie 2010 a certificat prin semnatura si stampila nr de 2 persoane ?

Reclamati in nume personal, nu implicati asociatia in toata povestea asta.
Asta am tot incercat sa va spunem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a aprobat ajutorul de caldura 2012-2013 DLaurentiu DLaurentiu Buna seara.In data de 08-noiembrie-2012 la scoala 148 sector 5,am depus actele pentru ajutorul de caldura pentru perioada 2012-2013,.Acolo mi s-a spus ca sunt ... (vezi toată discuția)
Reducere datorie intretinere- pot primi subventia? CYBORG CYBORG Buna seara! In octombrie 2016 nu am primit subventia pt. caldura(locuiesc la bloc), avand peste 3 luni datorii la intretinere. Dar, astazi,19 decembrie am ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume pentru ajutor de incalzire barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. am primit acasa o dispozitie a primarului prin care mi se spune sa platesc niste sume legate de ajutorul de incalzire aferente sezonului rece ... (vezi toată discuția)