avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de modificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de modificare

adaugarea ca in subsidiar sa se preschimbe sanctiunea contraventionala intr-un avertisment reprezinta o modificare a cererii initiale de chemare in judecata prin care s-a cerut doar anularea procesului verbal de sanctionare a contraventie?
Cel mai recent răspuns: Sinziana_brj , utilizator 15:27, 18 Februarie 2011
Bineinteles
pentru a evita o amanare a viitorului termen, s-ar putea trimite cererea de modificare celeilalte parti prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire?
cum as putea depune la dosar o copie a unui act?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere anularea procesului verbal? monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa imi spuenti in urmatoarea situatie ce ar fi bine sa cer,modificarea sanctiunii cu amenda in avertisment sau anularea procesului verbal?am fost ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de sanctionare pentru lipsa rovignetei allyjana allyjana rovigneta expirata de 3 zile, primit prin posta PV nesimtit cu valoare amenda plus taxa despagubire 28 Eu.Este asa zisul pv cu semnatura electronica.Intrucat ... (vezi toată discuția)
O amenda foarte mare! danyboy88 danyboy88 Buna ziua,ieri am primit o amenda,in care sunt trecute urmatoarele fapte: -conducerea unui autovehicul,fara centura de siguranta; -folosire telefonului,fara ... (vezi toată discuția)