avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinul

Buna ziua! Am o problema cu un vecin in a carei curte "da" un perete al cladirii in cauza.Cladire este construita de cativa ani iar acest perete a ramas la stadiul de "rosu" din cauza ca vecinul nu ne-a permis accesul in curtea sa pentru a putea termina lucrarea.I-am oferit 20 mil. de lei(vechi) dar a considerat ca e putin.Exista vreo cale legala prin care se poate face ceva?!?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 13:38, 17 Februarie 2011
Buna ziua,
in astfel de conditii puteti incerca in instanta dar nu sunt sanse atat de mari.
Din cate inteleg eu dvs. aveti o cladire, iar peretele acestuia care este indreptat catre curtea vecinului este neterminat. In aceasta situatie aveti deschisa calea unei actiuni in instanta prin care sa solicitat obligarea vecinului sa va permita finisarea/reabilitarea peretelui respectiv... Invocati ca se distruge in timp, se cumuleaza igrasie pentru ca nu este izolat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se darama casa! CarmenBindar CarmenBindar Buna seara, am si eu o mare problema. Am un perete exterior ce da in curtea vecinului, acesta nu ma lasa sa o izolez, peretele s-a crapat, am igrasie, mucegai ... (vezi toată discuția)
Mansarda sau pod ? Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Am o problema intr-o expertiza de partaj.Am construit o casa care in autorizatia de constructie are parter si mansarda care a fost respectata ... (vezi toată discuția)
Refuz izolare bloc cu polistiren marijuan marijuan Asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc doreste izolarea exterioara a blocului cu polistiren, in schimbul cedarii dreptului de mansardare catre o ... (vezi toată discuția)