avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot primi indemnizaria pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot primi indemnizaria pt cresterea copilului

sunt agent provident si figurez ca pfa daca raman insarcinata pot lua indemnizatia de crestere a coplilului? imi pot desface contractul de colaborare daca raman insarcinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 17 Februarie 2011
Daca veti realiza venituri ca PFA in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni, atunci puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului popovicimarilena popovicimarilena Buna,ma numesc Marilena am 36 de ani,si as dori sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare ,din cauza unor probleme de sanatate nu am putut ramane ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresrerea copiluli vali_085 vali_085 Buna ziua! Sunt angajata din 29.03.2010 la o firma care nu si-a platit impozitele si taxele. Intre timp a fost suspendat acordul de functionare timp de 4 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu de crestere a copilului? rodica-cristina rodica-cristina Am contract de munca pe 1an ,daca raman insacinata in perioada aceasta pot beneficia de concediul pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)