avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe a doua casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe a doua casa

Buna ziua,
Am un apartament din care detin 1/2 a parte din el si o casa la tara care este doar a mea.
Cand am platit impozitul pe casa de la tara mi s-a calculat ca si cand ar fi a doua casa, cand eu am doar una si jumatate.
Este corect asa?
Cel mai recent răspuns: Moldovan Dorina , utilizator 12:04, 18 Februarie 2011
nu prea dar proprietarul cu care aveti apart ar tb sa nu mai fie considerat ca avand acea casa ...si impartiti diferenta de bani...nu prea e corect dar banuiesc ca o aveti in devalmasie sau cum? nu ati mentionat cum aveti jumatate de casa
a doua casa o am in urma decesului sotului meu: 1/2 am eudin apartament, iar cate 1/4 au cei doi copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit vanzare soti Iael Iael Cum este reglementata calcularea impozitului pe vanzare in cazul sotilor ( \"x\" in calitate de vanzator casatorit ) Unii notari impart pretul vanzarii la 2 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor diancic diancic parintii sunt divortati,casa nu a fost impartita in procesul de divort, casa fiind scrisa dupa tata, mama a decedat, sintem 3 copii in famile. Ce drepturi de ... (vezi toată discuția)
Probleme intre frati gabitzaalex gabitzaalex Buna ziua, As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu niste raspunsuri, in masura in care se poate. Eu si fratele meu nu ne intelegem asupra unui ... (vezi toată discuția)