avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

sunt chemat in calitate de intimat pentru fond -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata(articolul 278 ind.1 C.p.p)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:09, 17 Februarie 2011
Pai daca sunteti citat, atunci va sfatuiesc sa va prezentati...simplu, nu?
buna ziua,
probabil cineva a facut anterior o plangere la politie impotriva dvs. si s-a solutionat de parchet prin neinceperea urmaririi penale impotriva dvs. dupa ce parchetul a trimis raspunsul nefavorabil, persoana respectiva a facut plangere la judecatorie, fiind ultima cale de atac.
ca sa nu aveti surprize, la data la care sunteti citat,va indic sa va prezentati in instanta;este minimum de precautie sa nu aveti vreo surpriza neplacuta.in functie de speta,nu ar fi rau sa mergeti impreuna cu un avocat
Si care este problema dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un proces penal mariusicacristian mariusicacristian Buna ziua ! As dori sa aflu daca sunt chemat in instanta in calitate de intimat, intr-un proces penal , in care plangerea este facuta impotriva rezolutiilor ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda pentru neprezentare, cand eu am depus plangerea la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie + Prim Procuror, pentru o plangere penala pe care am depus-o eu, impotriva cuiva si am depus ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)