Mama a decedat de 2 ani fiind proprietara ap. unde locuim eu si fraele. Acum am un bebe si as dori sa ma separ de fratele care ne face viata imposibia iar el nu e deacord ce as trebui sa fac sa ne putem separa definitiv. Va rog sa ma ajutati:((
in primul rand, sincere felicitari pt micut!!viata lunga si cer senin.
in ce priveste solicitarea dvs ,lucrurile se prezinta in felul urmator:
deoarece sunteti frati buni,inclusiv dupa mama(din cate am inteles),atat dvs cat si fratele aveti dreptul de 1/2 din apartament.
dc dvs doriti sa ramaneti singur in apartament, va trebui sa faceti o evaluare a imobilului,ambii sa fiti de acord cu evaluarea( in caz contrar se apeleaza la instanta) si sa ii platiti o sulta fratelui in cuantum de 1/2 din valoarea actuala a imobilului.
in caz contrar,apartamentul se va scoate la vanzare si banii obtinuti se vor imparti in mod egal.
Mostenire
baderca
V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Succesiune
iuliana.d
Buna ziua. Parintii mei detin un apartament cu 3 camere, eu mai am un frate care are o casa proprietatea personala si nu are pretentie sa ramana in ap. de 3 ... (vezi toată discuția)