avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită casa achizitionata prin licitatie de la banca
Discuție deschisă în Executare silită

casa achizitionata prin licitatie de la banca

Buna ziua!
Am vrut sa cumpar o casa, dar pentru ca pe extrasul de carte funciara erau inregistrate cateva procese, nu am mai incheiat tranzactia. urmeaza ca aceasta casa sa fie scoasa la licitatie de banca care are ipoteca de grad 1.
Daca o cumpar de la banca prin licitatie, vor mai putea aparea probleme dupa ? (ma gandesc la alti creditori ai actualilor proprietari care nu s-au inscris in cartea funciara la momentul licitatiei, sau alti terti sa conteste modul de dobandire al actualilor proprietari asupra imobilului ... sau orice altceva)
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 15:51, 17 Februarie 2011
Nu cred ca s-ar putea atata timp cand exista o hotarare de executare silita,implicit scoaterea imobilului la licitatie!
dupa ce veti dobandi posesia imobilului prin procesul verbal de licitatie, imobilul nu mai poate fi urmarit de creditori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banii moldoveanuna moldoveanuna un bun prieten are un credit la banca destul de mare si se afla in imposibilitatea de a plati ratele. daca noi cumparam casa lui (doar in acte, ca sa nu i-o ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Banca poate vinde imobile cu proces de prestatie tabulara pe rol? Stei Lucian Stei Lucian Pe baza unui precontract, platesc integral construtia unei case, intru in posesia ei. Firma de constructii refuza insa incheierea actului autentic, ba mai ... (vezi toată discuția)