avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua,rog pe cei cu experienta in accidente ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua,rog pe cei cu experienta in accidente rutiere sa ma contacteze

buna ziua,anul trecut am lovit o persoana pe trecerea de pietoni,pretentiile ei au fost prea mari pentru mine si as vrea pe cineva sa ma reprezinte,mai multe detalii am sa dau in privat,multumesc !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:52, 17 Februarie 2011
Exista destul avocati buni ,atat pe acest forum ,cat si in publicatiile care fac reclama unor activitati.
Alegerea va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la sfarsitul anului trecut, am fost implicata intr-un ... August2022 August2022 Buna ziua, La sfarsitul anului trecut, am fost implicata intr-un accident rutier, chiar la intrarea la metrou. In urma accidentului mi-a fost fracturat umarul ... (vezi toată discuția)
Art 184 al 1 3 ichimuta ichimuta buna ziua ! o rugaminte mare am la dumneavoastra: am lovit o persoana pe trecerea de pietoni si victima nu are nici o pretentie , a declarat asta , si ca nu ... (vezi toată discuția)
Amiabila cu pietonul abcba abcba Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care, pe o vreme meteo nefavorabila, un pieton(grabit) este lovit pe trecere, se ridica, vrea sa plece si refuza ... (vezi toată discuția)