avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil nascut in afara casatoriei recunoscut de tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil nascut in afara casatoriei recunoscut de tata

buna ziua ...
... ma confrunt cu o situatie mai speciala , sotul meu a avut o relatie in afara casatoriei cu o domnisoara , relatie din care a rezultat un copil, copil care a fost recunoscut de sotul meu . Mama copilului a plecat din spital si l-a lasat acolo , a revenit la rugamintea mamei ei ca sa scoata copilul din spital , iar copilul a fost luat de sotul meu acasa la noi . Acum dupa 2 luni de zile , respectiva mama vrea copilul , ea a plecat de acasa , a parasit domiciliul la care locuia cu parintii ei , nu are serviciu , a renuntat la facultate , nu este casatorita , si mai nou spune ca sotul meu nu este tatal natural al copilului .
... ce trebuie facut in acest caz si ce sanse are sotul meu de a ramane copilul la el , tinand cont de faptul ca ea nu beneficiaza de nimic pentru a creste acest copil.Eu sunt de acord ca acest copil sa raman la sotul meu , pentru ca ea l-a abandonat inca din spital , la cererea ei nu a alimentat copilul la san , iar la 7 luni cauta cu disperare sa il dea afara .
buna ziua,
v-am cautat ... sunteti singura care a fost dura in exprimare si v-am ascultat ...i s-a incredintat copilul sotului meu ... ea nu s-a prezentat deloc , s-a urmat procedura juridica ..ce trebuie facut ca eu sa adopt copilul ,iar numele meu sa fie trecut pe certificatul de nastere ...???/
...va multumesc
Din pacate, aveti nevoie de acordul mamei... copilul are deja o mama, nu e asa de usor sa se stearga un nume si sa se adauge altul...
Incercati sa vorbiti cu ea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare paternitate jan01 jan01 Dupa 25 ani de la divort am aflat ca de fapt nu eu sunt tatal copilului nascut in timpul acestei casatorii. Deoarece legal eu ii sunt tata, ce pot face pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! ana23978 ana23978 Sunt intr-o situatir disperata si am nevoie de sfaturi legale de la cineva in masura sa mi le dea . Sotul meu are un copil dintr-o relatie extraconjugala copil ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! tatal cere copilul dupa 10 ani...in care nici macar nu l-a recunoscut! fany22 fany22 Buna ziua, Problema e urmatoarea: Mama fetitei, se desparte de barbatul care se presupune a fi tatal fetitei (el nu vrea s-o recunoasca pe motiv ca nu-i al ... (vezi toată discuția)