avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa plec de la unitate cu toate actele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa plec de la unitate cu toate actele

Mama sa angajat la o firam de paza si protectie. La angajare i-a cerut toate actele in original si ea le-a lasat. La ora actuala are restant 3 salarii si nu stie daca este operat vreun salariu pe cartea de munca.
Are zeci de procese cu firme si cu fosti angajati. De curand sa aflat ca si-a schimbat numele firmei, care este detinuta de un alt administrator. Ocupatia mamei este agent de paza si supravegheaza intrarea si iesirea tirurilor dintr-o fabrica, adica personalul fabrici o cunosc si ar putea fi ca martor.
INTREBARE: daca pleaca de acolo cum isi poate recupera actele in original de la firma, cele 3 luni restante si cele 16 luni de munca sa fie trecute pe cartea de munca
Se presupune ca asest patron da spaga in stanga si in dreapta.
P.S. mai este in vigoare acea lege precum angajatul poate da in judecata firma gratis?
Cel mai recent răspuns: Guse_Alex , utilizator 20:08, 17 Februarie 2011
Cu tot respectul
Si asa sper sa fie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu restant TincaDoru TincaDoru Am lucrat la o unitate care a intrat in faliment. Din luna aprilie 2015 lichidatorul judiciar a hotarat sa mentina in activitate o parte din salariati pe ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoana fizica - persoana juridica Cristianul Cristianul Contract imprumut Buna ziua As avea o intrebare .Sunt intr-o situatie de a avea 5 salarii restante si o diferenta intre salariu din cartea de munca si cel ... (vezi toată discuția)
Acte originale la angajator kartush45 kartush45 Salut pe toata lumea si pe aceasta cale ma adresez celor competenti cu o intrebare' mai exact asta e situatia: am fost acceptat la un angajator si acesta mi-a ... (vezi toată discuția)