avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sulta - partaj / divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sulta - partaj / divort

daca in hotararea de la dosarul de fond unul dintre soti avea de plata celuilalt o sulta de 50mil si ceva cheltuieli de judecata , la apel s-a intors celalalt sot are de platit o sulta de 20 milsi nici o celtuiala de judecata.
ce se poate face se pot executa aceste sentinte, chiar daca acum s-a dat termen pt recurs in septembrie?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 24 August 2004
sunteti in vacanta, ce se intimpla cu voi de nu mai raspunde nimeni?
Sentinta devine executorie dupa apel. Cel ce a castigat apelul poate cere legalizarea si investirea cu formula executorie a sentintei si sa treaca apoi la executarea ei [addsig]
dupa apel unul din soti are de platit sulta celuilalt de 20 mil. Tu ce vrei sa spui ca cel care are sulta de 50 mil din dosarul de fond nu poate sa ceara executarea acelei sentinte?
s-au cerut totusi executarea cheltuielilor de judecata din sentinta de fond si s-au cistigat...
scuza-mi insistenta, dar pentru mine e o problema foarte serioasa.
de ce tot va intreb, caci s-a ajuns la executare
fosta mea sotie are 3 sentinte impottriva mea, sentinte unde eu am de platit cheltuieli de judecata acesteia, iar eu am 2 sentinte impotriva ei. facindu-se compensarea eu ramine sa-i mai platesc ei o suma de bani. De asta tot intreb caci daca as putea sa execut sentinta de la apel a cer cei 20 mil lei , ar ramine ea sa-mi plateasca mie o diferenta, nu eu ei.
sa inteleg ca ea nu poate sa ceara totodata si sulta aia de 50mil de pe fond?, caci atunci tot eu as avea sa-i platesc bani si nu vreau asta nici in ruptul capului.
multumesc mult pentru bunavointa voastra de a-mi raspunde in special lui Romica.
a si inca ceva cheltuielile de judecata sunt cu alt regim ?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata cezyochi cezyochi Cheltuieli de judecata......Bună seara.Am terminat procesul de partaj,am platit prin executor(oferta de plata),sulta si cheltuielile de judecata...astazi am ... (vezi toată discuția)
Executare anonim anonim problema: dosare de executare intre fosti soti pentru diverse sentinte, decizii . se compenseaza o parte din sume , dar sotul ramane sa-i mai plateasca ... (vezi toată discuția)
Daca achit sulta pot intra in casa? ContSters114133 ContSters114133 si daca achit in totalitate sulta catre fostul sot acest lucru imi permite intrarea in casa castigata in urma partajului?sau tot asa va trebui sa merg pe ... (vezi toată discuția)