problema: dosare de executare intre fosti soti pentru diverse sentinte, decizii . se compenseaza o parte din sume , dar sotul ramane sa-i mai plateasca acesteia o suma de bani.
Se cere suspendarea executarii pina la solutionarea recursului cu privire la partajul bunurilor.
In decizia de la apel de la acelasi dosar(partaj), sotia are de platit sotului o sulta
Intrebare: cum poate face sotul ca la dosarul de suspendare a executarii sa introduca aceasta sulta spre compensare, pentru a nu-i mai da nici un ban fostei sotii. Se poate face ceva in acest caz?
nu exista nimeni care sa cunoasca o asemenea situatie sau e prea simplu [pentru voi?
Va rog insistent sa-mi raspundeti caci am termen peste o saptamina!
Fara suparare,ia-ti un avocat bun daca vrei sa ai castig de cauza in problema.Mi-as dori sa te pot ajuta,dar e prea complicat,trebuie sa mai citesc.Ti-am scris,ca sa vezi ca nu esti ignorat.Cine nu stie,mai bine nu se baga,decat sa scrie prostii.Succes![addsig]
Partaj dupa divort
liviuclv
Pentru a efectua partajul trebuie sa ii platesc o sulta fostei sotii reprezentand contravaloare jumatatii ei din apartamentul detinut in comun. Pentru a plati ... (vezi toată discuția)