avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare

problema: dosare de executare intre fosti soti pentru diverse sentinte, decizii . se compenseaza o parte din sume , dar sotul ramane sa-i mai plateasca acesteia o suma de bani.
Se cere suspendarea executarii pina la solutionarea recursului cu privire la partajul bunurilor.
In decizia de la apel de la acelasi dosar(partaj), sotia are de platit sotului o sulta
Intrebare: cum poate face sotul ca la dosarul de suspendare a executarii sa introduca aceasta sulta spre compensare, pentru a nu-i mai da nici un ban fostei sotii. Se poate face ceva in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Dricaru , utilizator 00:00, 26 August 2004
nu exista nimeni care sa cunoasca o asemenea situatie sau e prea simplu [pentru voi?
Va rog insistent sa-mi raspundeti caci am termen peste o saptamina!
Fara suparare,ia-ti un avocat bun daca vrei sa ai castig de cauza in problema.Mi-as dori sa te pot ajuta,dar e prea complicat,trebuie sa mai citesc.Ti-am scris,ca sa vezi ca nu esti ignorat.Cine nu stie,mai bine nu se baga,decat sa scrie prostii.Succes![addsig]
eu sincer nu prea am inteles situatia expusa...
Si nici nu-mi place sa dau sfaturi pentru a ajuta justitiabilii sa faca gainarii!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta - partaj / divort anonim anonim daca in hotararea de la dosarul de fond unul dintre soti avea de plata celuilalt o sulta de 50mil si ceva cheltuieli de judecata , la apel s-a intors celalalt ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar dupa divort-hotarare definitiva georgeconstantin georgeconstantin Buna seara Am divortat in anul 2013,hotarare definitiva.Ii platesc paratei 1/4 din pensia mea,ca renta viagera.N-am avut copii. In anul 2015 am inaintat ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort liviuclv liviuclv Pentru a efectua partajul trebuie sa ii platesc o sulta fostei sotii reprezentand contravaloare jumatatii ei din apartamentul detinut in comun. Pentru a plati ... (vezi toată discuția)