avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce consecinte pot avea pentru nerespectarea legii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce consecinte pot avea pentru nerespectarea legii

sunt presedinte de asociatie iar un restantier a venit la mine si la adminstratora invocand legea 175 si prezentandu-ne adeverine de venit si declaratie notariala cum ca nu a avut venituri. A primit o arvuna pe apartament si a achitat toata intretinerea la zi mai putin penalizarile. Noi asociatia suntem in proces de incuviintare silita cu termoficarea pentru datorii mai vechi. Respectivul a beneficiat in fiecare iarna de compensari la caldura. Acum noi asociatia reprezentata de mine si administratora daca ii dam adeverinta de instrainare cu penalitatile la zi pe care le are, putem fi acuzati de acesta ca nu respectam legea 175 sau putem arunca in dreptul termoficarii toate aceste penalitati?
care ar putea fi consecintele de natura civila sau penala daca legea este neclara si fara norme metodologice
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:38, 17 Februarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175 este aplicabila sau nu ? Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Problema mea este urmatoarea Veniturile mele si ale sotiei sunt sub 1000 lei de fiecare. Avem in intretinere si un copil minor in varsta de 5 ani. Din anul ... (vezi toată discuția)
Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 A_Maria A_Maria Legea se refera la proprietarii si chiriasii care si-au achitat datoriile la asociatie si au dreptul la scutirea penalitatilor generate de suma restanta cu ... (vezi toată discuția)