avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nu vreau sa mai platesc pierderile de la apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nu vreau sa mai platesc pierderile de la apa rece

E adevarat ca daca schimb apometrele sau aduc la asociatie un butetin de verificare metrologica a apometrelor nu voi mai plati pierderile de la apa rece.
Dati-mi un sfat ce pot face sa nu mai platesc pierderile de la apa rece.
Pt.luna ianurie mc de apa rece a fost de 8.77 lei/mc.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 22:08, 27 Februarie 2011
aha.. ok... da, intr-adevar, Apa Nova nu ne-a lasat sa ne separam cu consumul... mai mult, in subsolul imobilului de 12 apart sunt 2 bransamente de apa, si ca urmare a majoritatii proprietarilor, unul dintre proprietari a luat ambele bransamente pe numele lui ! Culmea culmilor ! Initial facusem noi cerere sa luam unnul din bransamente care oricum statea de pomana, dar Apa Nova nu fost de acord ... Oricum, bine ca mi-am pus apometre si platesc conform apometrelor plus 10 % pierderi.. restul nu au decat sa-si scoata ochii..
ogra a scris:

Bransament separat. Contorizare individuala.


Adica poti face un bransament separat pt un singur apartament aflat la etajul 7 ???
Se poate face bransament separat inaintea apometrului de scara a.i. consumurile sunt contorizate separat.De la bransament se urca cu o teava PEX-al de exemplu pana in apartament.Numai pentru apa rece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare metrologica apometre apa rece - solutii florin555 florin555 Buna ziua, Avem o asociatie de proprietari mica (14 apartamente). Am avut pierderi mari la apa si s-a decis efectuarea verificarii metrologice a ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa la o asociatie de proprietari calin felicia calin felicia De un an in fiecare luna la asociatia mea de proprietari imi pune pierderi de apa 16-22 lei/ luna. Acestea se calculeaza la suprafata apartamentului sau la ... (vezi toată discuția)
Factura apa prea mare sebastian70 sebastian70 Buna ziua,as dori o lamurire daca se poate,locuiesc intr-un bloc al primariei,avem toti montate apometre individuale,dar de fiecare data cand ne vine factura ... (vezi toată discuția)