avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil revendicat de catre fostii proprietari - recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil revendicat de catre fostii proprietari - recurs

Buna seara! Locuiesc intr-un imobil care este revendicat de catre fostii proprietari. Solutionarea data la apel a fost in favoarea mea, am castigat imobilul. Se precizeaza "cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare".

Avand in vedere ca am primit comunicarea pe data de 16.04, inseamna ca a trecut termenul si fostii proprietari au pierdut dreptul de a face recurs, iar hotararea devina irevocabila?
Sau este vorba de 15 zile lucratoare, caz in care, avand in vedere ca au fost zile libere de sarbatori, ultima data ar fi 14 mai?

Este posibil sa nu primesc prin posta citatia daca ei au facut recurs?
si cum as putea verifica daca au facut recurs sau nu?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:36, 27 Mai 2008
Nici la aceasta data nu au facut recurs. Unde ma pot interesa daca au primit sau nu comunicarea?
Si daca li s-a comunicat, cand si cum pot inchide procesul, ca decizia sa ramana irevocabila?

Va multumesc!
Mergeti la sediul instantei unde s-a judecat apelul ( la arhiva) .Ei sunt in masura sa va spuna daca a fost sau nu indeplinita procedura de citare.Daca ati avut avocat il puteti ruga pe el sa faca acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog,un sfat.... mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)