avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Operare in carnetul de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Operare in carnetul de munca

zilele trecute am cerut o copie dupa cartea de munca,ok ,dar am constatat ca am operat inscris in cartea de munca doar pana in luna ianurie 2010,cand am intrebat la serviciul Prsonal mi sa spus ca din luna ianuarie 2011 nu se mai opereaza in cartea de munca si ca daca doresc mi se poate incheia Cartea 'daa de tot' adica cu plecarea din institutia publica spun cei de la Personal :'ce ti trebuie tie copie dupa cartea de munca ce te intereseaza tu trebuie doar sa muncestii avem noi grija de restul'.Va rog sa ma sfatuiti. multumesc:((
Faceti o cerere scrisa pentru eliberarea Carnetului de munca, incepand cu 01.01.2011 nu se mai completeaza carnetele (nu se mai folosesc), trebuiau sa le inchida cu 31.12.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari in cartea de munca dupa data de 01.01.2011 do_ri do_ri Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi referitoare la urmatorul caz: sunt angajata din octombrie 2010 pe o perioada determinata de 3 luni, adica acum ... (vezi toată discuția)
Cfs urile neon butterflies neon butterflies Trecerea cfs urilor in carnetul de munca este obligatorie? unde se prevede? (vezi toată discuția)
Carti de munca Ralucky Ralucky Am si eu o intrebare. Daca in cartea de munca este operat doar pana la data de 01.09.2008. atunci cand d-na a fost in ingrijire copil acum la reintoarcerea ei ... (vezi toată discuția)