avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in urma cu un an. Avea in proprietate o masina, veche (1990). Intrebarea este cum as putea sa o scot de la plata impozitului. Actele masinii nu mai exista. Nu le-am gasit. Succesiunea pentru apartament a fost facuta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 22:45, 18 Februarie 2011
Mergeti la Serviciul Finantelor Publice Locale al Primariei din localitatea in care domicilia tatal dumneavoastra. Cu siguranta se va gasi o solutie pentru dumneavoastra.

Imi pare rau pentru pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Octav1996 Octav1996 Buna ziua, tatal meu a decedat acum 4 ani si intrebarea mea este cum as putea sa intru in posesia bunurilor tatalui meu in conditiile in care sunt singurul fiu ... (vezi toată discuția)
Succesiune Hanuka Hanuka In anul 2004 a decedat mama in urma careia s-a facut succesiunea conform legii. Mostenitorii au fost tatal, sora si cu mine.Intre timp, mai exact acum o luna ... (vezi toată discuția)
Radiere auto daria09 daria09 Tatal meu a vandut in urma cu 4 ani o autoutilitara Aro. Nu a facut radierea deoarece noul proprietar l-a rugat sa o amane pana la expirarea vericarii RAR, dar ... (vezi toată discuția)