cum putem proceda in cazul in care prin adunarea generala a proprietarilor a fost demis presedintele si comitetul si tot in cadrul aceleasi adunari a fost aleasa o noua conducere dar cei demisi nu vor sa predea stampila si documentele
Daca reclamati la coltul strazii, pe politist il "doare la sapca" ! Mergeti la sectia de politie cu reclamatie scrisa, eventual cu o copie a PV al AG si solicitati ajutor. Pana una -alta blocati toata activitatea asociatiei in asa fel incat sa le sara lumea in cap la "fostii"...
Am mai auzit chestii dintr-astea pe aii pe forum
aveti dreptate, ne-am mobilizat in sensul ca am facut reclamatie la sectia de politie unde este arondata asociatia mai ales ca din partea acestora a participat la adunarea generala si acest politist care culmea era apropiatul fostei conduceri. Deasemeni am facut un memoriu si catre primarie din partea careia a participat un jurist la acea adumare generala. multumesc pt ajutor
@BODEALEX,
Aveti ceva experienta pe forum, dar nu inteleg de ce trimiteti omul la legea 230/2007?
O faceti pentru a 2-a oara la acest subiect, fara sa dati nici un raspuns.
Poate ne lamuriti: unde scrie in lege cum sa se procedeze in cazul cand vechiul presedinte nu preda documentele!? Se poate concret?
bn ziua, va rog sa imi spuneti dc stiti care sunt demersurile dpv legal pe care tb sa le intreprinda noua conducere a asociatiei pentru a intra in legalitate, dc cumva tb mers la judecatorie cu pv al AG . MULTUMESC