avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vechiul presedinte nu vrea sa predea noului presedinte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vechiul presedinte nu vrea sa predea noului presedinte actele asociatiei

cum putem proceda in cazul in care prin adunarea generala a proprietarilor a fost demis presedintele si comitetul si tot in cadrul aceleasi adunari a fost aleasa o noua conducere dar cei demisi nu vor sa predea stampila si documentele
Daca reclamati la coltul strazii, pe politist il "doare la sapca" ! Mergeti la sectia de politie cu reclamatie scrisa, eventual cu o copie a PV al AG si solicitati ajutor. Pana una -alta blocati toata activitatea asociatiei in asa fel incat sa le sara lumea in cap la "fostii"...
Am mai auzit chestii dintr-astea pe aii pe forum
aveti dreptate, ne-am mobilizat in sensul ca am facut reclamatie la sectia de politie unde este arondata asociatia mai ales ca din partea acestora a participat la adunarea generala si acest politist care culmea era apropiatul fostei conduceri. Deasemeni am facut un memoriu si catre primarie din partea careia a participat un jurist la acea adumare generala. multumesc pt ajutor
~ Conținut șters la cerere ~
@BODEALEX,
Aveti ceva experienta pe forum, dar nu inteleg de ce trimiteti omul la legea 230/2007?
O faceti pentru a 2-a oara la acest subiect, fara sa dati nici un raspuns.
Poate ne lamuriti: unde scrie in lege cum sa se procedeze in cazul cand vechiul presedinte nu preda documentele!? Se poate concret?
bn ziua, va rog sa imi spuneti dc stiti care sunt demersurile dpv legal pe care tb sa le intreprinda noua conducere a asociatiei pentru a intra in legalitate, dc cumva tb mers la judecatorie cu pv al AG . MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Asocitie proprietari-probleme juridice Elidor Elidor Asociatia noastra de proprietari a avut un presedinte ,pe o perioada de cateva luni,timp in care a facut o plangere penala la politie in numele asociatiei cum ... (vezi toată discuția)
Cine preia actele asociatiei, ce zice legea? Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Va rog un ajutor mic: in afara de presedintele asociatiei mai poate altcineva prelua actele toate ale asociatiei la schimbarea de presedinti? ... (vezi toată discuția)
Recuperare documente asociatie proprietari mykedany mykedany Buna ziua, Doresc de ceva timp sa actionez in judecata fostul presedinte al Asociatiei de proprietari a blocului in care locuiesc, din urmatoarele ... (vezi toată discuția)