cum putem proceda in cazul in care prin adunarea generala a proprietarilor a fost demis presedintele si comitetul si tot in cadrul aceleasi adunari a fost aleasa o noua conducere dar cei demisi nu vor sa predea stampila si documentele
ce comisie de cenzori, la acesta asociatie era angajat un singur cenzor care este implicat in acest jaf si d-lui. Dupa acea hotarare de demitere a acestei conduceri si a cenzorului am angajat un expert caruia nu i s-a dat voie sa efectueze expertiza pe motiv ca au facut contrstatie la hotararea AG, dar cf art26 din L230/2007 hotararea AG tb respectata si poate fi untrerupta numai in cazul in care instanta hotaraste acest lucru.Acum incepem sa depunem plangeri asa cum ne ati sfatuit la parchet, la fisc, la primarie. Ce sa mai spun nu ne-am asteptat sa se intample acest lucru si nu am fost prea bn pregatiti cu legislatia. MULTUMESC PT AJUTOR.
!!! Corpul de control al Primarului nu prea va poate ajuta.. Cel mai simplu este sa va adresati de urgenta prin Ordonanta Presedintiala instantei de Judecata pe obligatia de aface ("a da sau nu da"). Si puneti copii la cererea de chemare in judecata copii dupa Hotararea Adunarii Generale a proprietarilor. In cerere chemati in judecata vechiul presedinte in calitate de persoana fizica. Puteti formula si pretii, ca asociatia a fost pagubita pe perioada cat nu va fost predate actele cat si sediul presupun. 'Atentie Excludeti orice fel de anarhie...":sorry::stunned:#-o:(