avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensii

as dori sa stiu care este perioada minima de cotizare la grupa a 2 a de munca pentru a fi recalculata pensia conf. legii 263/2010

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:00, 18 Februarie 2011
Aici nu este nevoie de o perioada minima.Perioada minima(6 ani) se cere pentru a beneficia de reducerea varstei standard.Aici se acorda un punctaj suplimentar,la punctajul aferent perioadei respective,indiferent de ce durata a fost acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctaj stagiu aferent grupe de munca viorelk viorelk Buna seara Prin OUG 100/2008 se acorda un punctaj stagiului aferent grupelor de munca: -0,50 gr. - pe an I/conditii speciale, -0,25 pe an - gr II/ cond ... (vezi toată discuția)
Majorare punctaj grupe de munca - oug nr. 209/2008 sch sch Majorarile de punctaj conf.OUG 209 se vor aplica si pensionarilor carora li s-au facut recalcularea punctajului in 2005 si care,datorita anilor de grupa, au ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie limită de vârstă în funcție de grupa ii de muncă. tetcu tetcu Bună ziua! M-am născut în anul 1952 luna decermbrie ziua 1 și m-am pensionat în luna aprilie 2013 beneficiind de o reducere de 5 ani din vârsta de ... (vezi toată discuția)