avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale specimen semnatura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

specimen semnatura

daca vine un control la firma si vrea sa verifice autenticitatea specimenului de semnatura, cum procedez
Cel mai recent răspuns: georgetag , utilizator 09:26, 21 Februarie 2011
Control din partea cui? Numai organele de urmarire penala ar putea sa verifice acest lucru.
in aceasta situatie trebuie sa am un dosar cu documente la firma?
sau cum ar fi corect sa procedez sa fiu in regula
Dvs. trebuie sa aveti la firma actele societatii si actele contabile. Daca un control din partea organelor de cercetare penala( care pot fi sesizate de organe de control pe linie financiar-fiscala)constata eventuale inadvertente referitoare la semnaturi, poate sa ceara o expertiza grafologica sau eventual sa faca o comparatie cu specimenul de semnaturi depus la registrul comertului sau la banca. Problema aceasta cu specimenul de semnatura este o chestiune destul de sensibila si relativa, atata timp cat cel care a semnat in alt fel recunoaste ca este autorul semnaturii.
daca am control de la garda sau financiar , sa inteleg ca nu au dreptul sa verifice specimenele se samnatura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare semnatura cu x Camelia2910 Camelia2910 Buna ziua! Un angajat din firma noastra, care lucreaza de 5 ani acolo, s-a hotarat ca el nu mai semneaza de acum inainte cu vechea lui semnatura, ci doar cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru fals in inscrisuri romex romex Stimati domni , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : Am depus o plangere penala impotriva unui membru al familiei care a facut un act sunb ... (vezi toată discuția)
Fals in acte Fatu Lucian Fatu Lucian Am o societate comerciala , la care suntem 2 asociati , iar eu sunt administrator. Toate actele contabile , la rubrica \\" administrator\\" , in dreptul ... (vezi toată discuția)