avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce nu a primit sentinta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce nu a primit sentinta?

Am o nelamurire, in legatura cu un litigiu in care este implicata o cunostinta, de cativa ani, fiind chemata in judecata, de catre reclamant, in scopul anularii titlului de proprietate asupra unui teren. Ultimul proces s-a judecat la Tribunal, prin noiembrie 2010, sentinta ramanand in favoarea paratului.

Nelamurirea mea este urmatoarea: de ce paratul nu a primit comunicarea sentintei pana acum? Mai mult decat atat, reclamantul a luat la cunostinta despre sentinta respectiva, dupa care a facut recurs....urmand ca in final, paratul, fiind in asteptarea sentintei de la Tribunal, zilele trecute a primit direct citatie, fiind instiintat ca reclamantul a facut recurs.
Cel mai recent răspuns: jason , utilizator 17:26, 18 Februarie 2011
Sa mearga sa se intereseze la arhiva la instanta unde s-a judecat ce s-a intamplat.
Daca am inteles bine s-a redactat si comunicat hotararea celeilalte parti.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Sa mearga sa se intereseze la arhiva la instanta unde s-a judecat ce s-a intamplat.
Daca am inteles bine s-a redactat si comunicat hotararea celeilalte parti.

din cate stiu eu, reclamantul, daca face recurs, inainte ca hotararea sa-i fie trimisa, se considera ca acesta a luat la cunostinta deja despre aceasta, iar hotararea nu se mai trimite la domiciliul reclamantului, dar, oricum nu explica de ce paratul nu a primit hotararea.

Dar daca nu este asa, iar reclamantul a primit hotararea la domiciliul acestuia, iar paratul nu, nici in acest caz, mi se pare cel putin interesant..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre recurs znicolae9 znicolae9 Am fost implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Am invocat lipsa calitatii procesuale pasive, aducand dovezile necesare. Instanta a acceptat ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita chiose chiose Am cistigat un proces si comunicarea sentintei a venit dupa 6 luni eu fiind reclamantul, paratul a facut recurs care i-a fost respins si s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)