avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

am toate actele masinii dar sunt pe vechiul domiciliu,am chiar si placutele de inmatriculare dar masina nu mai este ,vechiul domiciliu era in timisoara dar acuma e undeva la tara cum pot radia masina definitiv
Cel mai recent răspuns: enisirin , utilizator 17:30, 18 Februarie 2011
nu este foarte clar: cum masina nu mai este? ce ati facut cu ea? in baza acestui raspuns poate va dam un raspuns care sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Buna! cum pot radia masina fara actele masinii ?mie mi-ar trebui ... underdark44 underdark44 Buna! Cum pot radia masina fara actele masinii ?Mie mi-ar trebui numerele vechi de pe ea sa pun pe noua masina. Eu am vandut cuiva masina doar cu contract ... (vezi toată discuția)
Radierea unui automobil iulian-catalyn iulian-catalyn as dori va rog sa-mi explica ti daca se poate radia o masina fara placutele de inmatriculare,proprietarul ma amintat ca daca nu ii dau placutele fac ... (vezi toată discuția)