Pt. cedo treb. traduse hotararile legalizate.
E vorba de un traducator concediat, care e intamplator si traducator autorizat.
Atata timp cat traducatorul autorizat nu e considerat conform codului civil EXPERT, ci IN CATEGORIA MARTORILOR. poate sa fie traducatorul propriu lui martor - adica propriul lui traducator autorizat. (texte scrise)? sau e conflict de interese? (care conflict de interese)
Sigur. Am un proces unde am fost concediat ca traducator salariat. Totusi in cadrul procedurii de la CEDO - daca e nevoie de traduceri legalizate (!?) eu ca traducator autorizat intru in conflict de interese cu mine insumi? Procesul nu este contra mea ca traducator autorizat , ci ca simplu traducator. De aceea intreb daca ar putea exista un conflict de interese ??
Mai mult.. conform Codului Civil traducatorul autorizat este considerat martor si nu expert judiciar....De aceea intreb daca ar putea exista un presupus conflict de interese ??
(E nevoie de traduceri autorizat la CEDO? sau doar simple traduceri - corespondenta... cu curtea...)
Dovezi in instanta
ianstef
Buna ziua
as dori, daca se poate sa ma ajutati, in urmatoarea problema:
sunt angajat la o firma multinationala si intentionez sa dau firma in judecata pt ... (vezi toată discuția)