avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dovezi in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dovezi in instanta

Buna ziua
as dori, daca se poate sa ma ajutati, in urmatoarea problema:
sunt angajat la o firma multinationala si intentionez sa dau firma in judecata pt nerespectarea contactului de munca, problema este ca dovezile pe care vreau sa le depun, corespondenta cu firma, anexe la CIM etc sunt in limba engleza, pentru aceste documente, trebuie depuse traduceri legalizate, sau este de ajuns sa le depun traduse de mine?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
ianstef, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:21, 20 Iulie 2015
Pentru a evita o cheltuiala suplimentara puteti depune inscrisurile respective traduse de dvs si certificate cf cu originalul,doar daca instanta va solicita in mod expres le depuneti in varianta traducerii legalizate.Succes
"Cand inscrisurile sunt redactate intr-o limba straina ,ele se depun in copie certificata ,insotite de traducerea legalizata efectuata de un traducator autorizat."[Art.150(4) Noul Cod Proc.Civ.]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea, în instanþã, a traducerii legalizate a înscrisurilor redactate într-o limbã strãinã ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua, In dosarele care le-am avut/le am pe rolul instantei, am folosit mailuri, declaratii de venit traduse din lb engleza in lb romana de catre un ... (vezi toată discuția)
Despre evacuare din imobil.cerere si altele. gabi1ro gabi1ro Buna am facut demersurile privind depunerea unei cereri la Judecatoria localitatii insa mi sa trimis o comunicare -sub sanctiunea anularii cererii,si ... (vezi toată discuția)