avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii S.O.S. concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

S.O.S. concediu medical

Daca un salariat este angajat in 10.01.2011 si in aceeasi zi se imbolnaveste si imi aduce concediu medical ( nu e caz de urgenta) ce fac ?
Anterior a mai lucrat la o alta firma, dar inainte de angajare la firma noua are perioada 01.01.2011-09.01.2011 cand nu a lucrat nicaieri
Ii calculez 5 zile calendaristice din fondul societatii si restul din fondul de concedii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 12:55, 19 Februarie 2011
ii cereti adeverinta de la fostul angajator, car esa continuta veniturile brute obtinute in perioada iulie-dec 2010 si nr de zile de stagiu de cotizare.
Orcium, cand calculati CM, ati fi luat in calcul aceasta perioada (de mai sus) de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

informatii drept de solicitare ajutor de somaj rrramor rrramor Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind dreptul de a depune un dosar pentru somaj: - angajata la 11 februarie 2008 pana la 08 ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)
Adeverinte dosar pensie boala lilly11a lilly11a Buna ziua, va rog sa ma ajutati, am un angajat care urmeaza sa se pensioneze de boala, am insa urmatoarele nelamuriri: - daca la noi in firma nu ... (vezi toată discuția)