avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii de angajare pe intreprinderea individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii de angajare pe intreprinderea individuala

Sunt titularul unei intreprinderi individuale. Am inteles ca in calitate de titular nu pot fi propriul meu angajat. Cum trebuie sa procedez in vederea efecutarii in continuare a platilor de asigurari sociale (pensie, sanatate, somaj) si in vederea inregistrarii in continuare a vechimii in cartea de munca, in baza activitatii i.i. ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:17, 19 Februarie 2011
Intreprinzatorul persoana fizica titular al unei intreprinderi individuale este asigurat in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale si are dreptul de a fi asigurat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si al asigurarilor pentru somaj, in conditiile prevazute de lege.
Luati legatura cu Casa de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate si cu AJOFM sa incheiati contracte de asigurare sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - angajare dori89 dori89 As vrea sa imi deschid o II, dar am nelamuriri in legatura cu modalitatea in care as putea sa lucrez si eu la propria II. Din cate am inteles nu ma pot angaja ... (vezi toată discuția)
Pot avea contract de munca daca infiintez intreprindere individuala? Ramona1982 Ramona1982 ce reguli sunt pentru a deschide o interprindre individuala pt taxi? am intees ca cei care deschid asa ceva nu au voie sa isi \"bage\" carte de munca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Angajare in cazul in care detin intreprindere individuala miha_ella71 miha_ella71 Buna seara!Din martie 2010 sunt administratorul intreprinderii individuale ,as vrea sa stiu daca ma pot angaja la un srl si daca voi avea contract de munca mai ... (vezi toată discuția)