avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă PRACTICA ACTUALA A CURTII DE APEL CLUJ - RESTITUIRE ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

PRACTICA ACTUALA A CURTII DE APEL CLUJ - RESTITUIRE TAXA POLUARE

Sunt interesata de practica actuala a Curtii de Apel Cluj cu privire la cererile de restituire a taxei de poluare, respectiv a cererilor de inmatriculare fara taxa. Exista o practica unitara?
Cel mai recent răspuns: camyi , utilizator 19:57, 21 Februarie 2011
Am inteles ca de la 01.01.2011 Curtea de Apel Cluj si-a schimbat opinia, mai exact practica judiciara unitara, in sensul ca unele complete resping cererile de restituire a taxei de poluare. Aceasta era intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica curtilor de apel in ceea ce priveste taxa auto/de poluare Alexandru Canciu Alexandru Canciu Ar fi interesanta o viziune de ansamblu asupra admisibilitatii actiunilor intemeiate pe restituirea taxei de poluare sau inmatricularea fara taxa. Care este ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare... eu_inginer eu_inginer inteleg ca se poate cere restituirea taxei de prima inmatriculare... care e procedura? (vezi toată discuția)
Actiunile avand ca obiect restituirea taxei auto/inmatricularea vehiculelor fara plata taxei sunt admisibile Roland Mindrila Roland Mindrila In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2012, a fost publicata Decizia ICCJ nr. 24 din 14 noiembrie 2011 (Decizia 24/2011) privind ... (vezi toată discuția)