avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot face procura online
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot face procura online

Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti cum pot face procura unui prieten pentru a-mi aduce fetele in vizita in italia.Mentionez ca ele sunt minore sotul este decedat iar eu nu pot pot veni in Romania deoarece sunt bolnava si urmez un tratament pentru o perioada de un an.Imi este foarte dor de ele si as vrea sa le pot vedea in vacanta de paste.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ramurica , utilizator 21:53, 19 Februarie 2011
cred ca este posibil daca mergeti la consulat.
sau la ambasada Romaniei din Italia.Trebuie sa faceti procura pentru pasaport separat si alta pentru a va insoti fetele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara copil minor andreea888 andreea888 Buna seara, as dorii sa stiu ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara cu un copil minor, noi suntem in Romania, iar tatal in Cehia, cum ne poate face ... (vezi toată discuția)
Procura olaeriualina olaeriualina buna seara,as dori sa stiu daca pot face o procura mamei mele sa poata aduce 2 copii minori in italia.mentionez ca pasapoartele abia le am depus si pe 4 iulie ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)