avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai pot cere despagubiri ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai pot cere despagubiri ?

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2008
lorma, utilizator
Cel mai recent răspuns: lorma , utilizator 23:09, 12 Mai 2008
Ce animale sa i se retrocedeze? probabil au murit de multa vreme...
In primul rand, este foarte greu de facut dovada ca a avut acele bunuri in proprietatea sa si i s-au confiscat in mod abuziv de catre Statul roman.
In al doilea rand, la momentul actual nu cred ca se mai poate face ceva in privinta recuperarii acestora, sau despagubiri aferente...

El are un extras de la Arhivele Statului in care acele anexe si alte bunuri sint trecute intr-un tabel ca apartinand familiei la data confiscarii.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2008
lorma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare casa in 1959 pt detinere de aur. sanse retrocedare? emilou emilou cunosc pe cineva a carui matusa a fost condamnata in 1959 la 7 ani inchisoare in baza legii 284 din 1947 (pentru detinere si trafic de aur). Totodata, in ... (vezi toată discuția)
''refugiati basarabia'' manuellasalu manuellasalu bunicul meu murind in razboi bunica mea a fost nevoita sa plece din basarabia ia fost luata casa si averea confiscata . as dori sa stiu eu fiind nepoata ... (vezi toată discuția)
Revendicare pamant hopingsteam hopingsteam Buna ziua, bunicul meu a fost un boier ce avea 11 hectare de padure si 9 de pamant inaintea instaurarii regimului comunist. Atunci cand a venit regimul ... (vezi toată discuția)