avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen de judecata

Doresc sa deschid un proces pt redobandirea unui teren,insa mi s-a comunicat ca daca inregistrez acum dosarul voi primi termen doar prin Iunie/Iulie.Lamuriti-ma si pe mine de ce?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:53, 19 Februarie 2011
inregistrarea unei solicitari in instanta se efectueaza in baza de date a respective instante;termenul care se va dispune este in functie de nr cererilor care au fost depuse anterior.
din nefericire, instantele de fond(in speta judecatorile)sunt extrem de incarcate;de aici rezida si termenele extrem de lungi si paguboase pentru justitiabili
daca este totui o urgenta cazul dvs, puteti incerca sa solicitati acordarea unui termen mai uman..
depuneti cererea,
asteptati sa primiti termenul (urmariti pe portalul juridic)
faceti cerere pentru preschimbare termen cu unul mai scurt
motivati temeinic cererea

justitia merge uneori greu alteori incet
Va multumesc mult pentru raspuns si va doresc un sfarsit de saptamana placut.
si ati avea noroc daca primul termen ar fi in iunie anul acesta. la cat sunt de aglomerate instantele e posibil sa primiti termen si in decembrie. oricum aevti posibilitatea legala ca dupa ce primiti citatia pt primul termen sa faceti cerere de preschimbare termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen judecata badila steluta badila steluta bunaseara! am avut un proces pe rol cu cauza constatare nulitate act juridic unde am avut cistig de cauza. patrtea pirita a declarat recurs iar instanta ... (vezi toată discuția)
In anul 2016 am deschis un proces pentru revendicare imobiliara, ... benjy23 benjy23 In anul 2016 am deschis un proces pentru revendicare imobiliara, care a fost suspendat de contraprocesul paratilor. In 2021, paratii au pierdut, iar eu am ... (vezi toată discuția)
Devansare termen judecata ZAMFIR ANDREEA ALINA ZAMFIR ANDREEA ALINA Buna ziua, doresc si eu sa stiu cum se face o cerere de devansare, deoarece am depus cerere de chemare in judecata pe 29.07.2014 si am primul termen pe ... (vezi toată discuția)